Co budeme potřebovat
- 1 kg předního hovězího masa
- 1kg cibule
- 90 g sádla
- 3 stroužky česneku
- sůl,pepř
- mletá červená paprika
- majoránka
- kmín
- chléb na zahuštění
Postup
Maso nakrájené na stejné kostky osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli smažíme na sádle dozlatova a poté přidáme maso a po všech stranách osmahneme.Přisypeme mletou papriku a ostatní koření. Lehce oretsujeme (pozor ať se vám nepřipálí paprika, guláš může poté zhořknout) a ihned podlijeme voudou nebo ještě lépe jakýmkoliv vývarem.
Maso necháme několikrát dusit a stále podléváme, až je maso poloměkké přilijeme větší množství vody přídáme prolisovaný česnek a majoránku a dusíme dokud není maso krásně měkké. Pro zahuštění my máme nejradši obyčejný chléb, který v guláši rozvaříme.
Přejeme dobrou chuť