Naše
produkty a ceníkY

Ceník hovězího masa

Cena za 1kg masa
Typ masaVhodné naCena
Předníguláš, omáčky300,- Kč
Krkguláš, mleté, pečení300,- Kč
Kližkaguláš, pečení300,- Kč
Hrudípolévka, omáčky, pečení220,- Kč
Žebrapolévky190,- Kč
Žebragrilování220,- Kč
Pupekroláda, mleté250,- Kč
Pupeksteak, hrušku, flank360,- Kč
Pupeksteak, bryndák, flap360,- Kč
Vysoký roštěnecsteak, pečení420,- Kč
Krk filetsteak, mleté, omáčky, pečení370,- Kč
Svíčkovásteak, tatarák740,- Kč
Květová špičkasteak, tatarák, pečení, omáčky420,- Kč
Nížký roštěnec470,- Kč
Falešná svíčkovápečení, omáčky, tatarák400,- Kč
Váleček z plecepečení, omáčky, tatarák400,- Kč
Vrchní šálsteak, omáčky, tatarák400,- Kč
Ořechsteak, omáčky, tatarák420,- Kč
Líčka370,- Kč
Hangersteak veverka350,- Kč
Zadnísteak, omáčky, pečení, tatarák370,- Kč
Loupaná plecsteak, pečení390,- Kč
Kosti60,- Kč
Srdce60,- Kč
Jazyk, játra60,- Kč
Dršťky vařené140,- Kč
Oháňka160,- Kč

Ceník našich produktů

TypCena
Salám360,- Kč
Uzený bůček310,- Kč
Uzené libové380,- Kč
Uzené hovězí500,- Kč
Klobásy360,- Kč
Paštika (200g)135,- Kč
Dršťková polévka100,- Kč (0,4l sklenice)
70,- Kč porce 0,3l
Škvarky170,- Kč/Kg
Sádlo170,- Kč/Kg

Informace k produktům

Suché zrání – po porážce zraje maso ve čtvrtích v chladících boxech při stálé teplotě a vlhkosti po dobu min. 7 dnů.

Každé maso potřebuje před kuchyňskou úpravou vyzrát. Jde o celý komplex procesů, který zaručí křehkost a chutnost masa.

Vyzrálé maso je dvakrát až třikrát křehčí.

Prémiové maso děláme občas. Pro menší zájem.
Výrobky pouze doplňkový sortiment. Může se stát, že nebudou.
Dršťky a dršťková polévka budou od dubna.

Ceník prémiového hovězího masa

Vyzrání 30 dní ve visu
Cena za 1kg masa
Typ masaCena
Ořech610,- Kč
Vrchní šál610,- Kč
Květová špička610,- Kč
Nízký roštěnec660,- Kč
Spodní šál520,- Kč
Zadní z kýty520,- Kč
Kližka karabáček350,- Kč
Falešná svíčková410,- Kč

Ceník zemědělských služeb

TypCena
Lisování sena, slámy a senážeNa dotaz
Balení senážeNa dotaz
Vlášení luk prutovými bránami s přísevemNa dotaz
Rozmetání umělých hnojivNa dotaz
Rozmetání hnojeNa dotaz
Půjčování rozmetadlaNa dotaz
Sklizeň obilovinNa dotaz