Naše
produkty a ceníkY

Ceník hovězího masa

Cena za 1kg masa
Typ masaVhodné naCena
Předníguláš, omáčky290,- Kč
Krkguláš, mleté, pečení290,- Kč
Kližkaguláš, pečení290,- Kč
Hrudípolévka, omáčky, pečení210,- Kč
Žebrapolévky180,- Kč
Žebragrilování210,- Kč
Pupekroláda, mleté240,- Kč
Pupeksteak, hrušku, flank350,- Kč
Pupeksteak, bryndák, flap350,- Kč
Vysoký roštěnecsteak, pečení410,- Kč
Krk filetsteak, mleté, omáčky, pečení360,- Kč
Svíčkovásteak, tatarák730,- Kč
Květová špičkasteak, tatarák, pečení, omáčky410,- Kč
Nížký roštěnec460,- Kč
Falešná svíčkovápečení, omáčky, tatarák390,- Kč
Váleček z plecepečení, omáčky, tatarák390,- Kč
Vrchní šálsteak, omáčky, tatarák390,- Kč
Ořechsteak, omáčky, tatarák410,- Kč
Líčka360,- Kč
Hangersteak veverka340,- Kč
Zadnísteak, omáčky, pečení, tatarák360,- Kč
Loupaná plecsteak, pečení380,- Kč
Kosti50,- Kč
Srdce50,- Kč
Jazyk, játra50,- Kč
Dršťky vařené130,- Kč
Oháňka150,- Kč

Ceník našich produktů

TypCena
Salám350,- Kč
Uzený bůček300,- Kč
Uzené libové370,- Kč
Uzené hovězí490,- Kč
Klobásy350,- Kč
Paštika (200g)125,- Kč
Dršťková polévka90,- Kč (0,4l sklenice)
60,- Kč porce 0,3l
Škvarky160,- Kč/Kg
Sádlo160,- Kč/Kg

Informace k produktům

Suché zrání – po porážce zraje maso ve čtvrtích v chladících boxech při stálé teplotě a vlhkosti po dobu min. 7 dnů.

Každé maso potřebuje před kuchyňskou úpravou vyzrát. Jde o celý komplex procesů, který zaručí křehkost a chutnost masa.

Vyzrálé maso je dvakrát až třikrát křehčí.

Prémiové maso děláme občas. Pro menší zájem.
Výrobky pouze doplňkový sortiment. Může se stát, že nebudou.
Dršťky a dršťková polévka budou od dubna.

Ceník prémiového hovězího masa

Vyzrání 30 dní ve visu
Cena za 1kg masa
Typ masaCena
Ořech600,- Kč
Vrchní šál600,- Kč
Květová špička600,- Kč
Nízký roštěnec650,- Kč
Spodní šál510,- Kč
Zadní z kýty510,- Kč
Kližka karabáček340,- Kč
Falešná svíčková400,- Kč

Ceník zemědělských služeb

TypCena
Lisování sena, slámy a senážeNa dotaz
Balení senážeNa dotaz
Vlášení luk prutovými bránami s přísevemNa dotaz
Rozmetání umělých hnojivNa dotaz
Rozmetání hnojeNa dotaz
Půjčování rozmetadlaNa dotaz
Sklizeň obilovinNa dotaz