Naše
produkty a ceníkY
Ceník hovězího masa
Cena za 1kg masaTyp masa | Vhodné na | Cena |
---|---|---|
Přední | guláš, omáčky | 310,- Kč |
Krk | guláš, mleté, pečení | 310,- Kč |
Kližka | guláš, pečení | 310,- Kč |
Hrudí | polévka, omáčky, pečení | 220,- Kč |
Žebra | polévky | 190,- Kč |
Žebra | grilování | 220,- Kč |
Pupek | roláda, mleté | 300,- Kč |
Pupek | steak, hrušku, flank | 390,- Kč |
Pupek | steak, bryndák, flap | 390,- Kč |
Vysoký roštěnec | steak, pečení | 450,- Kč |
Krk filet | steak, mleté, omáčky, pečení | 390,- Kč |
Svíčková | steak, tatarák | 770,- Kč |
Květová špička | steak, tatarák, pečení, omáčky | 450,- Kč |
Nížký roštěnec | 490,- Kč | |
Falešná svíčková | pečení, omáčky, tatarák | 400,- Kč |
Váleček z plece | pečení, omáčky, tatarák | 400,- Kč |
Vrchní šál | steak, omáčky, tatarák | 420,- Kč |
Ořech | steak, omáčky, tatarák | 450,- Kč |
Líčka | 370,- Kč | |
Hanger | steak veverka | 390,- Kč |
Zadní | steak, omáčky, pečení, tatarák | 390,- Kč |
Loupaná plec | steak, pečení | 390,- Kč |
Kosti | 60,- Kč | |
Srdce | 60,- Kč | |
Jazyk, játra | 60,- Kč | |
Dršťky vařené | 140,- Kč | |
Oháňka | 160,- Kč |
Ceník našich produktů
Typ | Cena |
---|---|
Salám | 380,- Kč |
Uzený bůček | 320,- Kč |
Uzené libové | 400,- Kč |
Uzené hovězí | 520,- Kč |
Klobásy | 380,- Kč |
Paštika (200g) | 135,- Kč |
Dršťková polévka | 90,- Kč (0,4l sklenice) 60,- Kč porce 0,3l |
Škvarky | 170,- Kč/Kg |
Sádlo | 170,- Kč/Kg |
Informace k produktům
Suché zrání – po porážce zraje maso ve čtvrtích v chladících boxech při stálé teplotě a vlhkosti po dobu min. 7 dnů.
Každé maso potřebuje před kuchyňskou úpravou vyzrát. Jde o celý komplex procesů, který zaručí křehkost a chutnost masa.
Vyzrálé maso je dvakrát až třikrát křehčí.
Prémiové maso děláme občas. Pro menší zájem.
Výrobky pouze doplňkový sortiment. Může se stát, že nebudou.
Dršťky a dršťková polévka budou od dubna.
Ceník prémiového hovězího masa
Vyzrání 30 dní ve visuCena za 1kg masa
Typ masa | Cena |
---|---|
Ořech | 630,- Kč |
Vrchní šál | 630,- Kč |
Květová špička | 650,- Kč |
Nízký roštěnec | 700,- Kč |
Spodní šál | 520,- Kč |
Zadní z kýty | 520,- Kč |
Kližka karabáček | 350,- Kč |
Falešná svíčková | 410,- Kč |
Steaky s kostí
Prémiové maso steaky s kostí děláme občas. Pro menší zájem a je třeba jej objednat.Vyzrání 30 dní ve visu
Cena za 1kg masa
Typ masa | Cena |
---|---|
T bony steak | 600,- Kč |
Porterhause steak | 1000,- Kč |
Tomahawk steak | 550,- Kč |
Ceník vepřového masa
Cena za 1kg masaTyp masa | Cena |
---|---|
Krkovice s kostí | 210,- Kč |
Krkovice bez kosti | 240,- Kč |
Kotleta s kostí | 210,- Kč |
Kotleta bez kosti | 240,- Kč |
Kýta | 190,- Kč |
Plec | 190,- Kč |
Panenka | 290,- Kč |
Bok s kostí | 150,- Kč |
Bok bez kosti | 170,- Kč |
Koleno | 160,- Kč |
Porterhause , tomahawk steak | 280,- Kč |
Ceník zemědělských služeb
Typ | Cena |
---|---|
Lisování sena, slámy a senáže | Na dotaz |
Balení senáže | Na dotaz |
Vlášení luk prutovými bránami s přísevem | Na dotaz |
Rozmetání umělých hnojiv | Na dotaz |
Rozmetání hnoje | Na dotaz |
Půjčování rozmetadla | Na dotaz |
Sklizeň obilovin | Na dotaz |





