HOVĚZÍ GULÁŠ

Co budeme potřebovat 

  • 1 kg předního hovězího masa
  • 1kg cibule
  • 90 g sádla
  • 3 stroužky česneku
  • sůl,pepř
  • mletá červená paprika
  • majoránka
  • kmín
  • chléb na zahuštění

Postup

Maso nakrájené na stejné kostky osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli smažíme na sádle dozlatova a poté přidáme maso a po všech stranách osmahneme.Přisypeme mletou papriku a ostatní koření. Lehce oretsujeme (pozor ať se vám nepřipálí paprika, guláš může poté zhořknout) a ihned podlijeme voudou nebo ještě lépe jakýmkoliv vývarem.

Maso necháme několikrát dusit a stále podléváme, až je maso poloměkké přilijeme větší množství vody přídáme prolisovaný česnek a majoránku a dusíme dokud není maso krásně měkké. Pro zahuštění my máme nejradši obyčejný chléb, který v guláši rozvaříme.

Přejeme dobrou chuť

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *